Brezplačna poštnina nad 39€

Družinski paket

    • 35.90€
    • Akcijska cena!

      29.90€


    Dodatne možnosti


Družinski paket vsebuje:

- BucketList za družine, ki bo poskrbel za zabavo, nepozabne spomine in kvalitetno preživet čas vseh družinskih članov, hkrati pa prihranil čas za razmišljanje kam se čez vikend podati na družinski izlet. 

- Milestones kartice posebnih doživetij, s katerimi boste ovekovečili najlepše otroške spomine. 

- Darilna embalaža, da bo vaše darilo kot iz škatlice.

BucketList za družine vsebuje 100 idej za dogodivščine (80 predlaganih in 20 svojih), ki so razdeljene v 4 letne čase, da si boste aktivnosti čez leto lažje organizirali. Na koncu vsake kategorije je tudi prostor, kamor zapišete svoje ideje in cilje, prav tako lahko dodajate fotografije in ostale informacije. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki vas bo vodila do cilja.

15 milestones kartic doživetij je oblikovanih posebej za ovekovečenje dogodivščin vaših otrok. Fotografirajte svoje zaklade skupaj z njimi in si še čez leta ob pogledu na fotografije prikličite najlepše spomine. V setu kartic dogodivščin vaših malčkov so 3 prazne, ki jih ob posebnem dogodku izpolnite sami. Doživetja iz kartic so zapisana v BucketListu za družine, zato ne pozabite narediti kljukice tudi tam.


Specifikacije BucketList za družine
Število strani 96
Število želja 100 (80 predlaganih, 20 svojih)
Izdaja Prva
Vezava Spirala
Dimenzije A5 format
Teža 500g
Specifikacije Milestone kartic doživetij
Število kartic 15 (12 predlaganih, 3 svoje)
Dimenzije 15x15cm

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro