BucketList za družine

BucketList za družine

Zakladnica doživetij vaše družine, ki vam bo še leta in leta privabila nasmeh na obraz. Dnevnik vsebuje družinske izzive in dogodivščine, ki so razdeljene v 4 letne čase. Ne pozabite, da je vaš čas zraven ljubezni največ kar lahko daste svojim otrokom.

100 idej za doživetja (80 predlaganih, 20 vaših)

 Prostor za fotografije in podrobnosti izletov

 Garantirano kvalitetno preživet čas družine

 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini

  • 19,90€

  • PS: Ob nakupu več različnih BucketListov, smo pripravili posebne popuste. Več informacij


NAJBOLJŠI ČAS ZA DRUŽINO JE TA, KI GA PREŽIVI SKUPAJ.

Zakladnica idej za vaša doživetja

Bucketlist za družine bo poskrbel za zabavo, nepozabne spomine in kvalitetno preživet čas vseh družinskih članov. V tem hitrem tempu življenja, si ne pozabite vzeti časa za vaše najbližje.

 

4 letni časi

Doživetja so tematsko razdeljena na 4 letne čase, da otrokom čez vso leto privabijo nasmeh na obraz. Pridružite se več kot 5000 slovenskim družinam pri izletkanju in opravljanju “nalog”. Z BucketListom za družine boste namreč doživeli piknik z alpakami, razgled s Solčavske panoramske ceste, obisk lončarske vasi, ogled brionskega safarija in dinozavrovih stopinj, preizkus v pisanju Morsejeve abecede in še in še.

 

Ideja za darilo

Popolno za vašo družino, knjiga spominov, ki jo boste kasneje podarili svojim otrokom. Odlično darilo ob rojstvu, za rojstni dan, božič,  ob vselitvi, itd.