Čas za naju - Kocka zmenkov

Čas za naju - Kocka zmenkov

Popestrita zvezo in pobegnita rutini! Kocka ljubezni vaju bo popeljala skozi 120 različnih izzivov. Izberita kartico glede na skrivnostno tematiko na hrbtni strani in vrzita kocko! Večer se bo zagotovo zaključil drugače kot sta pričakovala. Si upata poskusiti?

 20 tematskih zmenkov, vsak od teh ima 6 različnih možnosti

 Primerno za sveže in stare ljubezenske zgodbe

 Vzpodbuja povezovanje in komunikacijo

 Darilno pakiranje

  • 27,90€


Posebna ponudba

BucketList Date Dice komplet

SKUPAJ LE 45,80€
 Čas za naju - Med rjuhami Čas za naju - Med rjuhami: 1
Čas za naju - Kocka zmenkov Čas za naju - Kocka ljubezni: 1
DODATNO -10€

S KOCKO LJUBEZNI BOSTA V VSAKDAN VNESLA ZABAVO IN INTIMO

Pobegnita rutini

Končno si lahko po celem dnevu vzameta čas zase! Ali ga bosta preživela v družbi telefonov ali v družbi drug drugega, je odvisno le od vaju. Če si v vajini zvezi želita več zabave, dogodivščin in smeha, potem sta s Kocko ljubezni na pravi poti, da pobegneta rutini.


 


Želela si bosta, da bi BucketList date dice uporabljala že prej

Izberita izziv glede na skrivnostno tematiko na hrbtni strani ene izmed kartic in vrzita kocko! Večer se bo zagotovo zaključil drugače kot sta pričakovala.

 

Ideja za darilo

Popolno darilo za tvojo boljšo polovico – podari svoj čas, da skupaj ustvarita nove spomine in se povežeta skozi različne naloge. BucketList date dice je prav tako odlična izbira, če želiš par presenetiti z darilom, ki ga bosta lahko uporabljala oba. Smo že omenili, da je to eno najbolj priljubljenih daril za poroko, rojstni dan, obletnico, valentinovo, božič, itd.?