BucketList Slovenija

BucketList Slovenija

Priljubljen slovenski izletnik vsebuje 100 cenovno dostopnih, enodnevnih izletov za posameznike, pare in družine, ki so kategorizirani tudi kot kužkom prijazni, za športno aktivne, s priporočilom za dobro hrano, kot skriti kotički ali lokacije z odličnim razgledom.

 100 idej za doživetja (100 predlaganih, 20 vaših)

 Prostor za fotografije in podrobnosti izletov

 Interaktiven- QR koda do točne lokacije izleta

 Vsebuje za več kot 100€ popustov

  • 19,90€

  • PS: Ob nakupu več različnih BucketListov, smo pripravili posebne popuste. Več informacij


ODKRIJ NOVE KOTIČKE IN USTVARJAJ SPOMINE!

Kuponi za popuste, s katerimi privarčujete

Ne le da se v njem skriva 100 idej za izlete, vsebuje tudi za več kot 100 € popustov na različna doživetja. V njem najdete vse od obiska naravnih lepot, idiličnih vasic, avtentičnih gora do poskušanja gurmanskih dobrot. Slovenija je idealna za pohodništvo, gorništvo, popotništvo, izletništvo, polna naravnih in kulturnih znamenitosti, svežega zraka in pitne vode.

Interaktivne QR kode

Vsak predlog vsebuje tudi QR kodo, ki vodi do točne lokacije, prostor za fotografijo ali dodatne informacije. Samo poskenirajte jo z QR skenerjem in pot do izletniške točke se vam bo avtomatsko izpisala. Izleti so kategorizirani in posebej označeni kot kužkom prijazni ali da so prilagojeni za starejše ljudi.

Ideja za darilo

Najlepše poti so tiste, ki jih prehodimo skupaj. Darilo za vse, ki radi odkrivajo nove kotičke po Sloveniji. Odlična izbira darila za rojstni dan, božič, ob selitvi, ob pokoju, materinski dan, dan žena, itd.