FAQ

Kje vse lahko kupim izdelek?

Vse izdelke je možno kupiti preko naše spletne trgovine https://bucketlist.si, prav tako pa lahko nekatere izdelke najdete na policah v naslednjih trgovinah: 

  • Čas za kavo, Stari trg 11a, 1000 Ljubljana 
  • Zlata ptička, Šutna 2, 1240 Kamnik 
  • Kotiček Slovenj Gradec, Glavni trg 17, 2380 Slovenj Gradec 

Kakšna je cena posameznega izdelka? 
Vse cene za BucketList izdelke, pakete in ostale posamezne izdelke najdete na spletni strani 
https://bucketlist.si/
Želim naročiti več izdelkov, mi ob tem pripada kakšen popust? 
Pripravili smo vam posebno ponudbo ob nakupu dveh ali več različnih BucketListov. Popust se avtomatsko obračuna na blagajni. Več informacij o posebni ponudbi lahko dobite na posamezni strani izdelka. 
 
Koliko znaša poštnina? 
Poštnina znaša 2,90 €, ob izbiri plačila po povzetju pa 5,90 €. Ob nakupu izdelkov v skupnem znesku nad 39 €, je poštnina brezplačna. 
 
Izdelek sem naročil danes, kdaj ga lahko pričakujem? 
Izdelek lahko pričakujete v roku 1-5 delovnih dni. Če izberete plačilo s kreditno kartico, s PayPal ali po povzetju gre izdelek naprej še isti dan ali najkasneje naslednji dan dopoldan (če je bilo naročilo zvečer), v primeru nakazila na TRR gre izdelek na pošto še isti dan, ko prejmemo plačilo. Za hitrejše procesiranje prosimo, da nam pošljete potrdilo o plačilu. 
 
Kdo mi bo dostavil paket? 
Sodelujemo s dostavno službo GLS, ki vas sproti obvešča o dostavi pošiljke ali o ponovnem prevzemu, če vas ni bilo doma ob poskusu vročitve paketa. 
 
Je vpisovanje podatkov ob naročilu preko spleta varno? 
Da, vaši podatki so varni in jih uporabimo samo za namen dostave izdelka. 
 
Je mogoče naročiti izdelek in izdati račun na podjetje? 
Da, izdelek lahko naročite na podjetje in dobite original račun s podatki vašega podjetja.
 
Želeli bi naročiti večjo količino dnevnikov. Je možno dobiti količinski popust? 
Seveda, za individualno ponudbo nas kontaktirajte na nika@bucketlist.si in potrudili se bomo, da ustrežemo vašim željam. 
   
Kaj pomeni, da z nakupom podprete mlad slovenski start-up? 
Ekipa je sestavljena iz nadobudnih mladih ljudi, polnih idej, ki se počasi realizirajo. Seveda je vse povezano s stroški, zato smo z vsakim nakupom bližje realizaciji svojega projekta. Cenimo vsakega kupca, razveselimo se vsakega pozitivnega feedbacka, tudi konstruktivnega komentarja, pri nas je vsak kupec pomemben. 
 
Kaj lahko v dnevniku pričakujem? 
Vsi dnevniki so oblikovani z največjo mero ljubezni, v katerega je vloženega ogromno truda, časa in idej. V nekaterih se skrivajo predlogi za doživetja, v druge lahko sami dopisujete želje na seznamčke. BucketList dopolnjujejo motivacijske misli, inspiracija za ideje, prostor za fotografije in še in še. Več o posameznih izdelkih si oglejte tukaj. 
 
Na kakšen način lahko vnovčim kupone iz zadnje strani BucketList dnevnika in BucketList-a za pare? 
Na zadnji strani se skrivajo kuponi za popuste določenih aktivnosti. Številke kuponov so individualne, vnovčite jih tako, da pri rezervaciji poveste št. kupona in pri plačilu vam bodo upoštevali popust. 
 
Je BucketList primeren za darilo? 
Seveda, BucketList je inovativno darilo zase ali človeka, ki ga imaš rad. Primeren je kot darilo za rojstni dan, poroko, zaroko, božič, obletnico, maturo, diplomo, kot zahvala za vsako priložnost. Primeren je za moške in ženske, od 10-99 leta starosti. 
 
Je BucketList dnevnik primeren kot poslovno darilo? 
Da, BucketList je odlična izbira kot poslovno darilo, saj poveže sodelavce tudi na poslovnem področju kot teambuilding (npr. skupaj doživite naše predloge kot so Escape room, roadtrip, paintball, indoor skydiving, zip-line, itd.). BucketList ni samo drugačno darilo, kot so jih bili navajeni do sedaj, je tudi motivacijski vodnik do sreče na osebnem področju. Pomembno se je zavedati, da so zaposleni, ki so osebnostno izpopolnjeni tudi poslovno bolj motivirani.