BucketList za gurmane

BucketList za gurmane

Najokusnejši priročnik za vse ljubitelje kulinarikeki je nastal v sodelovanju s tekmovalcem Masterchefa Slovenije, Adamom Šercem. Razdeljen je na 4 kategorije: Gurman potuje; Kulinarični raj za gurmana; Gurman kuha in Gurman, si upaš?

 Seznam jedi svetovnih kuhinj

 Seznam najboljših slovenskih restavracij in dogodkov

 Najbolj nenavadne jedi in njihove kombinacije

 Enostavni recepti za slastne jedi znanih Slovencev

 Seznam kulinaričnih in gastronomskih prireditev po Sloveniji

  • 19,90€

  • PS: Ob nakupu več različnih BucketListov, smo pripravili posebne popuste. Več informacij


NIČ NE ZDRUŽUJE LJUDI BOLJ, KOT DOBRA HRANA!

Ne štejte kalorij, ampak lepe trenutke

Samo pomislite koliko lepih trenutkov v življenju je povezanih s hrano in polnimi želodčki. Romantična večerja v dvoje, praznovanje rojstnega dne, piknik s prijatelji, babična goveja juha, nedeljska druženja in še in še. BucketList za gurmane vas bo vodil, da vi in vaši najbližji doživite najbolj nore okuse.


 


Bogata vsebina kulinaričnega priročnika

Na enem mestu zbrani okusi svetovnih kuhinj, najboljše slovenske restavracije, najbolj nenavadne jedi in njihove kombinacije, enostavni recepti, koledar kulinaričnih dogodkov za vse generacije gurmanov.

Sledite predlogom in prepričani smo, da boste okusili najbolj raznovrstne jedi, ki bodo prepričale še tako zahtevne gurmane. Ob koncu vsakega dela imate prostor, da dodate še svoje želje, ki jih želite odkljukati v zvezi s kulinaričnim popotovanjem ter prostor za fotografije.

V kategoriji »restavracije« je posebej označeno, kje v Sloveniji se nahajajo, ali je potrebna predhodna rezervacija, kakšni meniji so na voljo, prav tako vas QR koda popelje do točne lokacije.

 Ideja za darilo

Se spomniš kogarkoli, ki ne obožuje dobre hrane? Privoščite svojim najljubšim eksplozijo okusov in jim podarite kulinarični priročnik z idejami, na katere sami ne bi pomislili. Odlično darilo za rojstni dan, božič, ob vselitvi, obletnici, itd.