BucketList za gurmane-
najokusnejši priročnik za vse ljubitelje kulinarike

BucketList za gurmane-
najokusnejši priročnik za vse ljubitelje kulinarike

V življenju ne štejte kalorij, ampak lepe trenutke.

Cena: 19,90 €

Seznam jedi svetovnih kuhinj
Seznam najboljših slovenskih restavracij in dogodkov
Najbolj nenavadne jedi in njihove kombinacije
Enostavni recepti za slastne jedi znanih Slovencev
Seznam kulinaričnih in gastronomskih prireditev po Sloveniji
QR kode
Odlično darilo za rojstni dan, božič, ob vselitvi, pikniku, obletnici, itd.

HITRA DOSTAVA

V 1 – 3 delovnih dneh.

SLOVENSKO

100% izdelano v Sloveniji.

NAČINI PLAČILA

Kreditna kartica, PayPal, nakazilo na TRR, po povzetju.

INOVATIVNO DARILO

Unikatno darilo za vse, ki imajo radi dobro hrano.

Kulinarični priročnik je nastal v sodelovanju z mojstrom okusov in tekmovalcem Masterchefa Slovenija 2021, Adamom Šercem.

Nič ne združuje ljudi bolj, kot dobra hrana.

Samo pomislite koliko lepih trenutkov v življenju je povezanih s hrano in polnimi želodčki. Romantična večerja v dvoje, praznovanje rojstnega dne, piknik s prijatelji, babična goveja juha, nedeljska druženja in še in še. BucketList za gurmane vas bo vodil, da vi in vaši najbližji doživite najbolj nore okuse.

Darilo, ki bo navdušilo vsakogar!

Nenazadnje, kdo ne obožuje dobre hrane? Privoščite svojim najljubšim eksplozijo okusov in jim podarite kulinarični priročnik z idejami, na katere sami ne bi pomislili.
Bodite inovativni pri izbiri darila!

Življenje je prekratko, da ne bi dobro jedli.

V BucketListu za gurmane boste našli tudi recepte najbolj znanih kuharskih blogerjev od Ane iz Anine kuhinje, Urške iz 220° poševno, Eme iz Emazing Creations,  Bruna iz Masterchefa Slovenije, Urške iz Oopsi.si, Tereze iz Tereza˙s choice, Saša iz Sketa.si, itd.

Seznami jedi, na katere ne bi niti pomislili.

V kulinaričnem priročniku boste našli vse od klasičnih tradicionalnih do najbolj nenavadnih kombinacij jedi, ki bodo zadovoljile še tako zahtevne kulinarične navdušence.

BucketList za gurmane najdete tudi v Paketu za gurmane.

Kaj pravijo o nas naši zadovoljni kupci?

“Vaši izdelki so super, tudi ta kulinarični priročnik me je več kot navdušil. Bogata vsebina, odlični recepti in zanimivosti glede hrane.”

Alja

“Vesela sem, da sem ga lahko med prvimi pregledala in res sem navdušena nad izdelkom! Nisem vedela, da imamo v Sloveniji toliko dobrih restavracij, noro dobri so mi tudi predlogi za nenavadno kombinacijo hrane. Mislim, da je to idealno darilo za vse, ki imajo radi dobro hrano. Bravo!”

Nataša

“Aaaa, kako pa je ta kulinarični dnevnik dober! Prava poslastica za vse gurmane, res postaneš lačen, ko gledaš te slike in bereš o dobrotah. Zelo dobro zajeta vsebina, od svetovnih kuhinj, receptov, dogodkov, restavracij… Odličen je in več kot popoln za foodie-je.”

Maja

“Vse pohvale za ta izdelek, ker je res dodelan in vsebinsko bogat. Naslovnica te takoj pritegne in notranjost niti malo ne razočara.”

Aleksandra

Copyright 2022 BucketList.si. Vse pravice pridržane.