BucketList za pare

BucketList za pare

BucketList za pare vsebuje aktivnosti in izzive za poglobljen odnos in zabavo. Z različnimi dogodivščinami, izleti in globokimi pogovori bosta ohranjala iskrico in pobegnila rutini.

 100 idej za doživetja (70 predlaganih, 30 vajinih)

 Prostor za fotografije in podrobnosti

 Izdelek, ki popestri zvezo in pomaga spoznati drug drugega

 Vsebuje za več kot 50€ popustov pri različnih doživetjih

  • 19,90€

  • PS: Ob nakupu več različnih BucketListov, smo pripravili posebne popuste. Več informacij


ZAČINITA ZVEZO Z AKTIVNOSTMI IN IZZIVI ZA PARE.

Bogastvo življenja v dvoje.

Od preprostih idej, kako skupaj preživeti čas do nenavadnih in edinstvenih romantičnih dogodivščin. Razdeljen je na 3 kategorije: v dvoje je lepše, zemljevid spominov in čas za naju. Sledita idejam, dodajta svoje cilje in spletita nepozabne spomine. Primerno za stare ljubezenske zgodbe ali sveže zaljubljence, za vse, ki vlagajo čas in energijo v svojo zvezo/zakon.

 

Najbolj priljubljen dnevnik za pare

Pridružita več tisoč slovenskim parom pri pobegu iz rutine. Za nekatere aktivnosti še morda nista niti slišala ali pa si že dalj časa govorita, da jih morata obvezno poskusiti. Naj bo vajin skupni čas maksimalno izkoriščen, nato pa personalizirajta dnevnik z vajinimi fotografijami ter zabeležita najljubše trenutke-

 

Ideja za darilo 

Popolno darilo za tvojo boljšo polovico – podari svoj čas, da skupaj ustvarita nove spomine in se povežeta skozi različne dogodivščine. BucketList za pare je prav tako odlična izbira, če želiš par presenetiti z darilom, ki ga bosta lahko uporabljala oba. Smo že omenili, da je to eno najbolj priljubljenih daril za poroko, rojstni dan, obletnico, valentinovo, božič, itd.?