BucketList – unikatna poslovna darila za vaše partnerje ali zaposlene

Ste se naveličali poslovnim sodelavcem in zaposlenim podarjati skodelice, pisala, kavo in buteljke? Iščete unikatna poslovna darila in želite končno nekaj novega?

 

Potem je naš BucketList popolno poslovno darilo za vaše partnerje ali zaposlene oz. vse tiste, ki so del vašega sanjskega teama. Naj bo to leto drugačno, naj bodo življenja obogatena z doseženimi cilji, ki prinesejo osebno srečo s tem pa tudi večjo produktivnost na delovnem mestu.

poslovna darila

Več informacij:

Unikaten slovenski izdelek BucketList z že napisanimi predlogi za raziskovanja, avanture in dejanji za osebno rast, usmerja ljudi k nepozabnim izkušnjam.

Naj vaši zaposleni in poslovni partnerji brezskrbno popišejo dnevnik z vsaj tolikšnimi spomini, kot ponuja vaše podjetje rešitev za brezskrbno poslovanje. Izbirate lahko med različnimi verzijami, npr. BucketList dnevnik, BucketList Slovenija, itd.

Možnost potiska vašega logotipa na naslovnici
Možnost personalizirane dodatne prvi strani (vaš nagovor, slogan, itd.)
 Primerno za moške in ženske
Na voljo v slovenskem in angleškem jeziku
 Možnost izbire med različnimi dnevniki
 Več o naših izdelkih si lahko preberete tukaj

poslovna darila za ambiciozen team

Primer izdelka:

Pošljite nam povpraševanje

Kontaktirajte nas na nika@bucketlist.si, s telefonskim klicem na 040-667-660 ali s pomočjo spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo glede na vaše potrebe in zahteve.

    Copyright 2022 BucketList.si. Vse pravice pridržane.