BucketList – unikatna poslovna darila za vaše partnerje ali zaposlene

Ste mlad in ambiciozen team? Ste team odprt za novosti in pestre vsakdane? Iščete unikatna poslovna darila in želite končno nekaj novega? Bi ob tem želeli podpreti mlad slovenski start-up pri uresničevanju sanj?

 

Potem je naš BucketList popolno poslovno darilo za vaše partnerje ali zaposlene oz. vse tiste, ki so del vašega sanjskega teama. Naj bo to leto drugačno, naj bodo življenja obogatena z doseženimi sanjami, ki prinesejo osebno srečo s tem pa tudi večjo produktivnost na delovnem mestu.

poslovna darila

Več informacij:

Unikaten slovenski izdelek BucketList z že napisanimi predlogi za raziskovanja, avanture in dejanji za osebno rast, usmerja ljudi k nepozabnim izkušnjam.

Dokazano je, da človek prej doseže cilje, ki jih zapiše na list, zato je v tudi dnevniku prostor, da vsak posameznik zapiše svoje stvari, ki jih želi doseči. In jih tudi bo, osebno in poslovno.

Naj vaši zaposleni in poslovni partnerji brezskrbno popišejo dnevnik z vsaj tolikšnimi spomini, kot ponuja vaše podjetje rešitev za brezskrbno poslovanje.

Drznite si biti drugačni.

 Možnost delne personalizacije izdelka za vaše podjetje
 Primerno za moške in ženske
 Možnost izbire med različnimi dnevniki
 Spirala, mehka soft touch platnica
 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini
 Primerno za starost od 10-99 let
 Izdelek, ki motivira k doseganju ciljev in življenjskih sanj
 Več o naših izdelkih si lahko preberete tukaj

poslovna darila za ambiciozen team

Primer izdelka:

Pošljite nam povpraševanje

Kontaktirajte nas na nika@bucketlist.si, s telefonskim klicem na 040-667-660 ali s pomočjo spodnjega obrazca in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo glede na vaše potrebe in zahteve.

    Copyright 2021 BucketList.si. Vse pravice pridržane.