Edinstvena poročna darila – BucketList za pare, poročni paket

Slovenski izdelek s posebnim sporočilom o življenju, ki ga je veliko lepše preživeti v dvoje. Z njim mladoporočencema v zakonu nikoli ne bo dolgčas.

Poročna darila - BucketList

Izdelek

BucketList za pare vsebuje 100 idej za dogodivščine v dvoje in s tem poskrbi za pestrost zveze in nepozabne spomine. Zaradi svoje edinstvenosti spada med najlepša poročna darila.

BucketList za pare

 Brezplačna poštnina
 100 idej za doživetja v dvoje (70 predlaganih, 30 vajinih)
 3 kategorije: v dvoje je lepše, zemljevid spominov, čas za naju
 Motivacijske misli
 Prostor za fotografije in podrobnosti
 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini
 Primerno za pare, mladoporočence
 Odlično darilo za poroko
 Izdelek, ki popestri zvezo in pomaga spoznati drug drugega
 V njem se skrivajo kuponi za popuste pri različnih doživetjih (glamping, pustolovski park, akrojoga, wake-boarding, profesionalno fotografiranje)

Cena: 19,90 €

Darilo za poroko je pomembno, z njim podarimo tudi del sebe.

Si tudi ti letos povabljen na poroko in ne veš kaj izbrati za poročno darilo? Najprej prejmeš vabilo mladoporočencev, cel čas imaš v glavi, da do dneva D manjka še nekaj mesecev, ko se pa datum poroke vztrajno približuje pa ugotoviš, da še vedno nimaš najpomembnejšega? Verjamem, da zna biti lov na poročna darila včasih precej težak, sploh če želiš podariti nekaj edinstvenega.  

To je eden najlepših trenutkov v življenju mladoporočencev, zato mora biti temu primerna tudi izbira poročnega darila. Največkrat se med izborom znajde denar, ker je za veliko ljudi praktičen. Čeprav nam olajša iskanje pa ne moremo reči, da je sploh kakšen približek unikatnemu darilu za poroko. Iz  tega razloga se zraven denarja po navadi podari nekaj malega, osebnega, nekaj kar odraža tudi nas.

Ravno v  ta namen želimo vsem, ki iščejo edinstvena poročna darila predstaviti BucketList za pare.

Zakaj?

V njem se skriva 100 idej za doživetja, ki par še bolj povežejo in poskrbijo, da jima v zakonu ne bo dolgčas. Za nekatere še morda nista niti slišala ali pa si že dalj časa govorita, da jih morata obvezno poskusiti. Na seznamu predlogov za doživetja se na primer znajde večerja v popolni temi, akrojoga, vikend escape, risanje karikatur drug drugega in še in še.

V našem drugem izdelku- BucketList dnevniku, ki je namenjen posameznikom, pa se skrivajo ideje kot so skok s padalom, zorbing, vožnja na avtovlaku in druge. Več o njem si lahko prebereš tukaj.

Vsi vemo, da nas današnji način življenja še prehitro prisili v ustaljen urnik, ki je odraz rutine. Kdaj sta nazadnje skupaj poskusila nekaj novega? Kdaj sta si nazadnje ob kozarcu vina privoščila globok pogovor? To še in še več jima boš podaril/-a z BucketListom za pare. Ne boš podaril/-a samo poročnega darila, ampak boš podaril/-a čas samo zanju.

Poročna darila morajo biti osebna in izvirna

BucketList za pare je zelo osebno in izvirno poročno darilo, ki bo mladoporočencema privabilo nasmeh na obraz. Z njim se bosta še bolje spoznala in se v različnih aktivnostih povezala, smejala in neizmerno zabavala. 

 

BucketList za pare je namreč razdeljen na tri kategorije: V dvoje je lepše, Zemljevid spominov in Čas za naju. Zraven tega bo postal njun kompas skozi življenje, s katerim bosta ohranjala iskrico. Se torej strinjaš da je to odlično darilo za poroko?

 

Super je tudi to, da je cenovno dostopen, zato lahko zraven podariš še poljubno količino denarja, ali pa kak darilni bon za aktivnost iz BucketLista za pare. Zraven vseh idej za tkanje spominov v dvoje, se v BucketListu skrivajo tudi kupončki za popuste pri nekaterih doživetjih, kar da izdelku še dodatno vrednost, mladoporočencem pa bo olajšal uresničitev nove kljukice. Eden izmed teh je tudi popust pri glampingu Chateau Ramšak.

 

Dandanes so poročna darila pomembna, z njimi podarimo tudi del sebe, pokažemo koliko nam par pomeni, zato je izbor nadvse pomemben. Zakaj torej ne bi izbral/-a BucketLista za pare in še za piko na i s svojim nakupom podprl/-a mlad slovenski start-up in mu omogočil/-a nadaljnji razvoj. Če dobro pomisliš, izbira poročnega darila niti ni tako več težka, kajne?

KONTAKT:
040-667-660
nika(@)bucketlist.si

PODJETJE:
Davor Repec s.p.
Na Jožefu 46a
2310 Slovenska Bistrica

Copyright 2018 BucketList dnevnik. Vse pravice pridržane.