BucketList dnevnik – unikatno darilo za rojstni dan

 100 idej za doživetja (70 predlaganih, 30 svojih)
 3 kategorije: avanture, raziskovanja, osebna rast
 Spirala, mehka soft touch platnica
 Prostor za fotografije in podrobnosti
 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini
 Primerno za moške in ženske
 Primerno za starost od 10-99 let
 Odlično darilo za rojstni dan, božič, ob maturi, diplomi,
 Izdelek, ki motivira k doseganju ciljev in življenjskih sanj

bucketlist dnevnik - unikatno darilo za rojstni dan

Bucket List je seznam stvari, ki jih želiš narediti v življenju, da se boš nekoč ozrl nazaj in rekel: “Ja, živel sem.” Oblikovan je v obliki dnevnika, kamor lahko zapisuješ svoje spomine, da bodo ostali večno. Deliš jih lahko skupaj s prijatelji in skupaj se boste zabavali kot še nikoli. Ravno zato BucketList dnevnik spada med najbolj unikatna darila za rojstni dan za prijatelja, otroka, partnerja itd…

Cena: 19,90 €

Vsebuje 100 želja, ki jim slediš, da boš maksimalno izkoristil življenje. Razdeljen je na 3 kategorije: avanture, raziskovanja in osebna rast. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki tebe in tvojo ljubljeno osebo vodi do cilja. V vsaki kategoriji imaš tudi prostor, da dodaš svoje želje in sanje, ki jih želiš doseči. Te se lahko tudi prekrivajo z željami tvoje boljše polovice ali prijatelja, s katerim že leta in leta planiraš roadtrip, ki se vama vedno izmuzne. Odlična priložnosti, da BucketList dnevnik postane vajin kompas, da bosta zadane cilje dejansko uresničila. Torej, še vedno nimaš ideje kaj kupiti najboljši prijateljici ali prijatelju?

Unikatna darila za rojstni dan

Tudi  ti vsako leto znova in znova iščeš unikatna darila za mamo, ženo, punco ali partnerja?  Ker sama spadam med ljudi, ki želijo ob posebnih priložnostih podariti nekaj osebnega, vem, da je dandanes med poplavo vsega, precej težko najti zanimivo darilo za rojstni dan, poroko, božič, valentinovo, baby shower, obletnico, birmo ali drugo posebno priložnost.  Zraven tega, da se večkrat znajdem na tvojem mestu brez izdeje za darilo, sem pogosto omejena tudi s ceno.

Ravno zato, ti predstavljam rešitev tvojega iskanja, ki je med drugim pririsala na obraz nasmeh vsem mojim prijateljem, staršem, sorodnikom, otrokom, ki so ga ob različnih priložnostih dobili za darilo. Slovenski unikatni izdelek BucketList dnevnik je izvirno darilo za rojstni dan, unikatna ideja za punco ali ženo ter zanimiva izbira darila za moškega ob različnih priložnostih. Z njim boš razveselil/-a tudi prijatelja ob diplomiranju, svate na poroki ali pa ga kar sam/-a podaril/-a kot poročno darilo. Ko mladoporočenca ne bosta imele ideje, kaj početi za prosti vikend, bosta pogledala vanj in zagotovo izpolnila novo kljukico. Je namreč univerzalen za oba spola in ni omejen s starostjo. Ravno nasprotno, to je odlično darilo za 18. rojstni dan zanjo ter zanj ali ob abrahamu, ko se ponavadi človek zaveda, kaj vse še želi narediti v življenju, dokler še lahko. Dokazano je namreč, da človek prej doseže cilje, ki so zapisani, zato pisalo v roke in pot pod noge.

Bodi inovativen…

Ne pozabi, da s svojim darilom vedno nekaj sporočaš. Prijatelju pokažeš, da je nekaj posebnega, mami izkažeš ljubezen, partnerju pa morda namigneš, da bi lahko skupaj počela še več zanimivih stvari. Spomnim se besed prijatelja, ki je BucketList dnevnik kot darilo za rojstni dan kupil svoji ženi. Ta je bila navdušena, saj ni mogla verjeti, da je njegova edinstvena izbira unikatnega darila pokazala, kako dobro jo pozna. Sam mi je pozneje poslal sporočilo, da je bila žena več kot navdušena, njemu pa smo tudi olajšali delo, saj sedaj ko nima ideje kako ob naslednji priložnosti razveseliti ženo, ponovno pregleda BucketList dnevnik in izbere nekaj, kar še nima kljukice. How awesome is that? Lahko bi rekli kar 100 idej na enem mestu.

Odlična izbira je tudi za tiste, ki cenijo in podpirajo slovenske ustvarjalce (1000x HVALA vsem vam), saj je BucketList dnevnik slovenski izdelek in z nakupom le tega, podprete mlad start up, ki bo se bo zaradi vas lahko razvijal še naprej. Eden izmed pozitivnih feedbackov kupcev je tudi, da je BucketList dnevnik poceni darilo, v pozitivnem smislu seveda, saj ga zaradi cenovne dostopnosti lahko kupijo za različne priložnosti.BucketList dnevnik definitivno spada med najbolj inovativna in unikatna darila za rojstni dan.

Garantiram ti, da v primeru iskanja izvirnega darila za različne priložnosti, z BucketList dnevnikom ne moreš zgrešiti. Moja napoved je celo, da vaju bo s tistim, ki ga bo prejel, še dodatno povezal, saj bosta zagotovo skupaj izpolnila kakšno kljukico ali prilepila fotografijo, ob kateri se bosta nasmehnila vsakič, ko jo bosta zagledala.

Copyright 2022 BucketList.si. Vse pravice pridržane.