Od malih nog pa si želim nastopiti na evrovizijskem odru. Kdo ve, mogoče pa mi kdaj uspe.

Moj prvi singl je moj avtorski komad, ki sem ga ustvarila s producentom Žanom Serčičem. Besedilo sem si najprej zapisovala v beležko, on pa mi je poslal demo melodije, na koncu pa sva pesem skupaj zapakirala v celoto. Besedilo govori o mojih izkušnjah v ljubezni, v kateri sem bila vedno razočarana. Še nikoli se mi ni izšlo tako, kot sem si želela. V odnosu z neko osebo moraš biti iskren in vanj vložiti celega sebe. Sama se človeku odprem v celoti. Želim si, da bi se v moji pesmi našla dekleta, ki so iz razmerja izstopila s prepričanjem, da niso ponudila dovolj. Da one niso dovolj. Besedilom dajem zelo velik poudarek, saj bi rada ustvarila hrano za dušo. Ko sem prvič v celoti slišala moj singl To je to, so se mi vlile solze.

Sama si želim fanta, ki bi imel svoje cilje in bi razumel, kaj pomeni loviti sanje. Sem punca z močno osebnostjo in številnimi ambicijami. Zato si želim partnerja, ki bi me razumel in me ne bi omejeval. Ko nekaj počnem, sem z mislimi stoodstotno pri stvari.

Na mojem bucket list ostaja kar nekaj stvari. Prvo je to, da mi uspe postati in ostati oseba na katero bom ponosna sama in moji starši. Vedno bolj razgledana, samozavestna, ljubeča in iskrena. Želim si prepotovati svet, spoznati razne svetovne kulture. Želim si posneti svoj album v slovenščini in angleščini, nekoč imeti celo svoj lasten studio. Od malih nog pa si želim nastopiti na evrovizijskem odru. Kdo ve, mogoče pa mi kdaj uspe napolniti svetovne dvorane z ljudmi, ki bodo peli moje pesmi. Kot sem rekla, sanje nikoli niso prevelike! Imam eno možnost, eno življenje, ki ga želim izkoristiti in zapolniti s trenutki, ki mi bodo dali občutek, da sem živela tako kot je treba – srečno.

Gaja Prestor

KONTAKT:
040-667-660
nika(@)bucketlist.si

PODJETJE:
Davor Repec s.p.
Na Jožefu 46a
2310 Slovenska Bistrica

Copyright 2018 BucketList dnevnik. Vse pravice pridržane.