FAQ

 

Kje vse lahko kupim izdelek?

Vse izdelke je možno kupiti preko naše spletne trgovine https://bucketlist.si, prav tako pa lahko nekatere izdelke najdete na policah v naslednjih trgovinah:

  • Čas za kavo, Mestni trg 9, 1000 Ljubljana
  • Parfumerija Refan Slovenska Bistrica, Partizanska ulica 27, 2310 Slovenska Bistrica

 

Kakšna je cena posameznega izdelka?

Cena izdelka je 19.90€.

 

Želim naročiti več izdelkov, mi ob tem pripada kakšen popust?

Pripravili smo vam posebno ponudbo ob nakupu dveh ali več različnih BucketListov. Popust se avtomatsko obračuna na blagajni. Več informacij o posebni ponudbi lahko dobite na posamezni strani izdelka.

 

Koliko znaša poštnina?

Poštnina je brezplačna.

 

Izdelek sem naročil danes, kdaj ga lahko pričakujem?

Izdelek lahko pričakujete v roku 1-3 delovnih dni. Če izberete plačilo s kreditno kartico, s PayPal ali po povzetju gre izdelek naprej še isti dan ali najkasneje naslednji dan dopoldan (če je bilo naročilo zvečer), v primeru nakazila na TRR gre izdelek na pošto še isti dan, ko prejmemo plačilo. Za hitrejše procesiranje prosimo, da nam pošljete potrdilo o plačilu.

 

Kdo mi bo dostavil paket?

Sodelujemo s dostavno službo Pošta Slovenije, ki vas sproti obvešča o dostavi pošiljke ali o ponovnem prevzemu, če vas ni bilo doma ob prihodu poštarja.

 

Je vpisovanje podatkov ob naročilu preko spleta varno?

Da, vaši podatki so varni in jih uporabimo samo za namen dostave izdelka.

 

Je mogoče naročiti izdelek in izdati račun na podjetje?

Da, izdelek lahko naročite na podjetje in dobite original račun s podatki vašega podjetja. Ob naročilu izdelka nam pustite komentar s pripisom: račun na podjetje.

 

Želeli bi naročiti večjo količino dnevnikov. Je možno dobiti količinski popust?

Seveda, za individualno ponudbo nas kontaktirajte na nika@bucketlist.si in potrudili se bomo, da ustrežemo vašim željam.

 

Z vami bi želel/-a deliti zgodbo (dogodivščino), ki se mi je zgodila.

Zelo smo veseli vsake zgodbe, ki jo delite z nami. Objavili jo bomo na naši spletni strani in socialnih omrežjih. Pošljite nam jo na nika@bucketlist.si.

 

Kaj pomeni, da z nakupom podprete mlad slovenski start-up?

Ekipa je sestavljena iz nadobudnih mladih ljudi, polnih idej, ki se počasi realizirajo. Seveda je vse povezano s stroški, zato smo z vsakim nakupom bližje realizaciji svojega projekta. Cenimo vsakega kupca, razveselimo se vsakega pozitivnega feedbacka, tudi konstruktivnega komentarja, pri nas je vsak kupec pomemben.

 

Kaj lahko v dnevniku pričakujem?

Vsi dnevniki so oblikovani z največjo mero ljubezni, v katerega je vloženega ogromno truda, časa in idej. V nekaterih se skrivajo predlogi za doživetja, v druge lahko sami dopisujete želje na seznamčke. BucketList dopolnjujejo motivacijske misli, inspiracija za ideje, prostor za fotografije in še in še. Več o posameznih izdelkih si oglejte tukaj.

 

Na kakšen način lahko vnovčim kupone iz zadnje strani dnevnika?

Na zadnji strani se skrivajo kuponi za popuste določenih aktivnosti. Številke kuponov so individualne, vnovčite jih tako, da pri rezervaciji poveste št. kupona in pri plačilu vam bodo upoštevali popust.

 

Je BucketList primeren za darilo?

Seveda, BucketList je inovativno darilo zase ali človeka, ki ga imaš rad. Primeren je kot darilo za rojstni dan, božič, obletnico, maturo, diplomo, kot zahvala za vsako priložnost. Primeren je za moške in ženske, od 10-99 leta starosti.

 

Je BucketList dnevnik primerno darilo za otroke?

Da, BucketList je primeren za otroke (predvsem od 10 let naprej), saj je to življenjski dnevnik, v katerega zapišejo kaj vse želijo v življenju doživeti in sledijo predlogom, ki so že napisani. Prav zanimivo se jim bo nekoč ozreti nazaj in videti, kaj vse so si kot otroci želeli nekoč narediti in so čez leta to tudi uresničili.

 

Je BucketList dnevnik primerno darilo ob abrahamu?

Da, BucketList je univerzalen, saj so v njem ideje kaj mora človek doživeti v življenju. Najpogosteje se v zrelih letih ljudje zavedamo, da nismo vsak dan mlajši in imamo na seznamu še toliko stvari za doživeti preden umremo. Je super opomnik, da je življenje minljivo in moramo čimprej uresničiti sanje.

 

Je BucketList dnevnik primeren kot poslovno darilo?

Da, BucketList je odlična izbira kot poslovno darilo, saj poveže sodelavce tudi na poslovnem področju kot teambuilding (npr. skupaj doživite naše predloge kot so Escape room, roadtrip, paintball, indoor skydiving, zip-line, itd.). BucketList ni samo drugačno darilo, kot so jih bili navajeni do sedaj, je tudi motivacijski vodnik do sreče na osebnem področju. Pomembno se je zavedati, da so zaposleni, ki so osebnostno izpopolnjeni tudi poslovno bolj motivirani.

KONTAKT:
040-667-660
nika(@)bucketlist.si

PODJETJE:
Davor Repec s.p.
Na Jožefu 46a
2310 Slovenska Bistrica

Copyright 2018 BucketList dnevnik. Vse pravice pridržane.