BucketList za pare – unikatna darila za rojstni dan

Slovenski izdelek s posebnim sporočilom o življenju. BucketList dnevnik te motivira, da doživiš vse tisto, česar se boš nekoč spominjal z nasmehom.

main6

Izdelki

Osnovna verzija BucketList dnevnik je splošna in zajema ideje za doživetja posameznika, medtem ko je verzija BucketList za pare namenjena vsem tistim, ki stvari raje počnejo v dvoje.

BucketList dnevnik

Cena: 19,90 €

 Brezplačna poštnina
 100 idej za doživetja (70 predlaganih, 30 svojih)
 3 kategorije: avanture, raziskovanja, osebna rast
 Spirala, mehka soft touch platnica
 Prostor za fotografije in podrobnosti
 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini
 Primerno za moške in ženske
 Primerno za starost od 10-99 let
 Odlično darilo za rojstni dan, božič, ob maturi, diplomi
 Izdelek, ki motivira k doseganju ciljev
 V njem se skrivajo kuponi za popuste pri različnih doživetjih (skok s padalom, potapljanje, zip-line, rafting, indoor skydiving)

BucketList za pare

Cena: 19,90 €

 Brezplačna poštnina
 100 idej za doživetja v dvoje (70 predlaganih, 30 vajinih)
 3 kategorije: v dvoje je lepše, zemljevid spominov, čas za naju
 Motivacijske misli
 Prostor za fotografije in podrobnosti
 Zajema aktivnosti v Sloveniji in tujini
 Primerno za pare
 Primerno za starost od 15-99 let
 Odlično darilo za rojstni dan, poroko, božič, valentinovo, obletnico
 Izdelek, ki popestri zvezo in pomaga spoznati drug drugega
 V njem se skrivajo kuponi za popuste pri različnih doživetjih (glamping, pustolovski park, akrojoga, wake-boarding, profesionalno fotografiranje)

BuckeList dnevnik je izdelek slovenske ustvarjalke, ki navdušuje zaradi svoje edinstvenosti. Vsebuje 100 želja, ki jim slediš, da boš maksimalno izkoristil življenje, ideje za doživetja so že predlagane, na prazne strani v dnevniku, pa dopišeš svoje cilje.  Razdeljen je na 3 kategorije, ki spodbujajo avanture, raziskovanja in osebno rast. Dnevnik je oblikovan z največjo mero ljubezni in čarobnostjo, ki tebe in tvojo ljubljeno osebo vodi do cilja. Izdelek spodbuja k povezovanju med ljudmi, zato spada med najboljša darila za rojstni dan. Zakaj? V današnjem tempu življenja pogosto pozabimo na ljubljene osebe, čeprav so nam zelo pri srcu. Kako dolgo se že s prijateljico pogovarjata, da bosta skupaj odšli na večerjo, jadranje, paintball, morda postali krvodajalki, pa čez nekaj let ugotovita, da je vse obstalo samo pri ideji? Zdaj je čas, da uresničiš stvari, ki jih želiš, zdaj je čas, da prijateljici ali partnerju pokažeš koliko ti pomeni. Odlična priložnosti, da BucketList dnevnik ali BucketList za pare postane vajin kompas, da bosta zadane cilje dejansko uresničila/-i. Torej, še vedno nimaš ideje kaj podariti kot darilo za rojstni dan?

Si želiš da bi bila tvoja darila za rojstni dan letošnje leto nekaj posebnega?

Tudi  ti vsako leto znova in znova iščeš izvirna darila za prijateljico, mamo, ženo, punco ali partnerja?  Ti je poznan scenarij, ko želiš ljubljeni osebi za rojstni dan pokazati koliko ti pomeni, potem pa med poplavo vseh izdelkov hitro ugotoviš, da številne ideje za darila ne poosebljajo pristnosti in originalnosti, ki jo želiš podariti? Te čisto razumem, saj brezosebna rojstnodnevna darila tudi pri meni niso priljubljena.  Ravno zato, ti predstavljam rešitev tvojega iskanja, ki je med drugim narisal nasmeh na obraz vsem mojim prijateljem, staršem, sorodnikom, otrokom, ki so ga dobili kot rojstnodnevno darilo. Slovenski unikatni izdelek BucketList dnevnik oz. BucketList za pare je izvirno darilo za rojstni dan, unikatna ideja za punco ali ženo ter zanimiva izbira darila za moškega ob različnih priložnostih.

Rojstnodnevno darilo, ki v sebi nosi sporočilo

Ne pozabi, vsako leto s svojim darilom za rojstni dan vedno nekaj sporočaš. Prijatelju pokažeš, da je nekaj posebnega, mami izkažeš ljubezen, partnerju pa morda namigneš, da bi lahko skupaj počela še več zanimivih stvari. Spomnim se prijatelja, ki ni imel ideje za rojstnodnevno darilo, potem pa je med brskanjem našel BucketList za pare in ga podaril svoji ženi. Ta je bila presenečena nad inovativnostjo in trudom moža, saj je do sedaj vedno izbral lažjo pot in brez pretiranega razmišljanja kupil vrednosti bon. Sam mi je pozneje poslal sporočilo, da je bila žena več kot navdušena, njemu pa smo tudi olajšali delo, saj sedaj ko nima ideje kako ob naslednji priložnosti razveseliti ženo, ponovno pregleda BucketList za pare in izbere nekaj, kar še nima kljukice. Je pa res, da je sedaj ko je prišla na plan njegova izvirna plat žena verjetno nestrpno pričakuje kakšno darilo za rojstni dan bo dobila letos.

Drugačno, edinstveno, ugodno darilo za rojstni dan

Da, tudi sama sem se v preteklosti večkrat znašla na tvojem mestu brez prave ideje za rojstnodnevna darila, zraven tega sem bila pogosto omejena tudi s ceno. Eden izmed pozitivnih feedbackov kupcev je tudi, da je BucketList poceni darilo, v pozitivnem smislu seveda, saj ga zaradi cenovne dostopnosti lahko kupijo za različne priložnosti ko iščejo rojstnodnevna darila, darila za božič, valentinovo, ob koncu šolskega leta, za poroko, obletnico in še in še. Da pa ne bodo veseli samo prejemniki izdelka, ampak tudi vi, vam poštnino častimo mi. BucketList definitivno spada med najbolj inovativna in izvirna darila za različne priložnosti.

Garantiram ti, da v primeru iskanja izvirnega darila za rojstni dan z BucketListom ne moreš zgrešiti. Upam si celo trditi, da vaju bo s tistim, ki ga bo prejel, še dodatno povezal, saj bosta zagotovo skupaj izpolnila kakšno kljukico ali prilepila fotografijo, ob kateri se bosta nasmehnila vsakič, ko jo bosta zagledala.

KONTAKT:
040-667-660
nika(@)bucketlist.si

PODJETJE:
Davor Repec s.p.
Na Jožefu 46a
2310 Slovenska Bistrica

Copyright 2018 BucketList dnevnik. Vse pravice pridržane.